Групата на "Възраждане" в Столичния общински съвет се разпадна

1
Това се случи, след като четирима от съветниците подкрепиха избора на новия председател на СОС
Това се случи, след като четирима от съветниците подкрепиха избора на новия председател на СОС Снимка: БТА

Това се случи, след като четирима от съветниците подкрепиха избора на новия председател на СОС

Партия "Възраждане" остана без група в Столичния общински съвет. Това се случи, след като четирима от съветниците гласуваха “за” кандидатурата на новоизбрания председател на СОС - Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС.

Става дума за Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова. Колегата им Деян Николов ги определи като "предатели".

Така групата на “Възраждане” се разпадна, а верни на партията останаха само трима.

Остана единствената част от „Възраждане”. Това, което днес се случи, е това, което казах и в зала – през последните 3 месеца вървеше активна кампания за купуване на общински съветници от всички групи. Някои групи бяха изцяло купени, а други бяха пробити с предложение за постове и пари”, заяви пред журналисти Николов, цитиран от NOVA.

Той каза, че не знае какво и колко точно е предлагано, но че тази практика е показателна за това как ще се управлява столицата оттук нататък.

Тези, които са в сглобка на национално ниво, се разбраха да направят сглобка и в София. От днес, за съжаление, групата на „Възраждане” в СОС се разпада. Имаме четирима души, които са предатели и са купени, те повече няма да бъдат в групата”, посочи Николов.

Той се извини на избирателите, че в партията са били вкарани „троянски коне”, които явно не са се водили от каузата „Възраждане”, а са преследвали други интереси или са се подали на натиск.

На нас ни предлагаха да се включим в едно управление, което щеше да бъде сглобка в София и да, щяхме да получим всичко, което искахме”, твърди още Деян Николов.

В групата на "Възраждане" в СОС остава той като председател, Емил Димитров и Ивайло Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    До коментар №1
    „Истинският българин не лъже, не завижда, не се лени, не лицемери, не блудства, за печена кокошка вярата си не променя. Затова съм българин, затова имам вяра, надежда и любов.” Даскал Йордан Хаджиконстантинов. Аз съм българаин, а ти?
  • 1
    1
    Дъмби
    Българите са световно известни като едни от най-големите предатели. Аз затова съм захвърлил надеждата за България и съм се отдал на хедонизъм и собствено развитие. България бе унищожена още през 14 век и изкуственото дишане от Русия създаде един бездушен клонинг, който скоро ще умре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари