Преподавател на бъдещи актьори в Холивуд търси таланти в Русе

0
Преминалите успешно майсторския клас ще получат международно признат сертификат и ще имат предимство при кандидатстване за участие в международната театрална лаборатория „Леон Кац“
Преминалите успешно майсторския клас ще получат международно признат сертификат и ще имат предимство при кандидатстване за участие в международната театрална лаборатория „Леон Кац“ Видео: БНТ

Професор Джаред Стайн от Съединените американски щати, който подготвя бъдещи актьори в Холивуд, прави работилница за таланти в Русе.

Занятията, в които могат да се включат деца и младежи от седем до 25 години, ще бъдат заснети с две камери, като видеоуроците ще бъдат предоставени на участниците в курса.

Преминалите успешно майсторския клас ще получат международно признат сертификат и ще имат предимство при кандидатстване за участие в международната театрална лаборатория „Леон Кац“.

Уъркшопът на проф. Стайн е на тема „Поведение на актьора при изграждане на образа на сцена и пред камера“ и ще бъде на 28 и 29 юли в Русенската библиотека.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари