Второкласници от училище "Тома Кърджиев" се включиха в организирано почистване

10
Децата получиха безброй поздравления и усмивки от русенци
Децата получиха безброй поздравления и усмивки от русенци

Децата получиха безброй поздравления и усмивки от русенци

Второкласници от училище "Тома Кърджиев" се включиха в организирано почистване в два участъка в Русе.

"Днес деца, родители и класен ръководител Нина Манолова, от 2 А клас на ОУ Тома Кърджиев, отделиха време да се включат в първото за класа ни организирано почистване на участък от нашия красив град.  Госпожа Манолова, както и родителите на децата, също е привърженик на идеята децата ни да се учат да пазят околната среда чиста.

За първото ни почистване избрахме да са парка и площите около читалище "Захари Стоянов", квартал "Здравец". След няколко часа събиране на боклуци, децата бяха щастливи и удовлетворени от свършената задача. Получиха безброй поздравления от усмихнати лица на разхождащи се баба и дядовци, някои от които дори искаха да им дадат парички за заслужена почерпка

Като родители вярваме, че всяко добро дело трябва да носи гордост и щастие в сърцата!!!", разказа родител пред Dunavmost.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари