Празничен телевизионен концерт и заря за Нова година в Русе

4
Вижте какво включва пъстрата празнична програма
Вижте какво включва пъстрата празнична програма

Община Русе се погрижи за празничното настроение в новогодишната нощ, въпреки че наложените извънредни мерки осуетиха провеждането на традиционния концерт на площада.

Нова година от сцените на Русе” e мотото на телевизионния концерт, който общината подарява на русенци в празничните часове. Той започва на 31 декември в 19:00 ч. и ще се излъчва едновременно по телевизиите Кис 13 и ТVN.

В пъстрата празнична програма се включват Държавна опера - Русе, Драматичен театър „Сава Огнянов”, Държавен куклен театър - Русе, Биг Бенд Русе, ФТТ „Найден Киров”, хоровете „Дунавски звуци и „Проф. Васил Арнаудов”, Ансамбълът за ударни инструменти „Ruse Vibes“ на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“, вокални и танцови формации към Общинския младежки дом и Общинския детски център за култура и изкуство в Русе, Клубът по спортни танци „Настроение”, Дует „Аморе”, състави към русенски читалища и др. Продукцията се реализира от екипите на двете русенски телевизии, а водещ, сценарист и режисьор е Илия Деведжиев.

Новогодишният телевизионен концерт ще завърши с послание към русенци от кмета на Община Русе Пенчо Милков, а небето над града ще бъде озарено от традиционната празнична заря, с която точно в полунощ ще бъде отбелязано настъпването на Новата 2021 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари