Повдигнаха обвинение на младата жена, задържана след смъртта на мъж в Пловдив

1
Според разследването мъжът е бил прострелян с газов пистолет
Според разследването мъжът е бил прострелян с газов пистолет Видео: NOVA

Обвинението е за умишлено убийство

Повдигнаха обвинение на 23-годишната жена, която беше задържана след смъртта на 50-годишен мъж в Пловдив. Обвинението е за умишлено убийство, предава NOVA.

Случаят е от петък следобед. Около 18:50 ч. е бил подаден сигнал на тел. 112 за възникнал инцидент в боксониера, в жк. „Тракия". На място са пристигнали полицейски и лекарски екипи, които установили, че в жилището е починал И. А. на 50 г.

Според разследването мъжът е бил прострелян с газов пистолет, при което е била засегната важна артерия. В жилището се е намирала и Б.Б, на 23 г. Тя се е представила за негова близка приятелка. Според първоначалните данни между двамата е възникнал скандал, при който жената е простреляла И. А. с газовия пистолет. Оръжието е намерено в апартамента и е иззето като веществено доказателство. То е било притежавано от И.А.

Жилището е било обитавано от И.А., а на 6 януари 2023 г. жената му е била на гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Позната история....
    Циганка-проститутка, дошла на адрес да врътне една бърза свирка на дъртия, 'ма нещо не са се разбрали за парите и курвата вади газов пистолет от чантичката си и го гръмва.... Е, не е трябвало да умира, а само да бъде окраден....
  • 0
    1
    Фртио
    За да се стигне до тук,кой знае какво насилие е изживяла тази млада жена.Разбира се,че съм против надилието,но явно чашата е преляла.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари