Повдигнаха ново обвинение на Георги Семерджиев

1
Брифинг на СГП
Брифинг на СГП Видео: NOVA

Повдигнаха ново обвинение на Георги Семерджиев във връзка с катастрофата.

Това съобщиха от СГП.

Наблюдаващите прокурори повдигнаха ново обвинение на лицето, за което се предполага, че е извършило ПТП-то на бул. „Черни връх”. На първо място се касае за особено тежък случай, в следствие на което е предизвикана смъртта на двете жени. Направени са и множество нарушения. За това законът предвижда от 5 до 20 години затвор, каза Христо Къстев, предава NOVA.

Второто му обвинение е за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества. „То не е за 5 юли, а за 10 юни тази година. Това са две различни престъпления", уточни Къстев. За това законът предвижда от 1 до 3 години.

„Третото е за използване на официален неистински документ – свидетелство за управление на моторно превозно средство. За това се предвиждат до 8 години затвор”, добави Христо Къстев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Играем си на ... шикалки!
    По щатските закони щяха да му ги натрупат всичките престъпления и нямаше да му стигнат годинките да ги излежи. А тука след някоя друга годинка го гледаш ... излязъл.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари