Полицията в Русе разследва крупни обири от офиси

0
Крадци са влезли с взлом в помещения в комплекс, намиращ се на бул. Липник в Русе
Крадци са влезли с взлом в помещения в комплекс, намиращ се на бул. Липник в Русе

Кражба от офиси в Русе разследват във Второ РУ

За извършеното престъпление е съобщено на 6 май сутринта, около 08:45 часа, когато било установено, проникване с взлом в помещения в комплекс, намиращ се на бул. Липник в Русе. При отиване на адреса е изяснено, че са налице взломени офиси на втория етаж в сградата, като в един от тях има хвърлена на земята разбита метална каса. По първоначални данни липсвали парични средства в лева и друга валута на обща стойност за около 9 хил.лв. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и е образувано досъдебно производство.

Кражба на дизелово гориво от товарен автомобил разследва полицията в Русе

 За престъплението е сигнализирал водачът на превозното средство във Второ РУ в събота на 6 май. Според потърпевшия деянието е извършено, докато возилото с марка "Мерцедес" с турска регистрация е било паркирано на пътя II-23 км, в района до птицекомбината. Според шофьора липсвали около 60 л. дизелово гориво. Сигналът е документиран от полицията и по него е започнало разследване от служители на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари