Полицията разследва кокошкарска кражба в Русе

1
Деянието е извършено в изборния ден
Деянието е извършено в изборния ден Снимка: Dunavmost

От кафе автомат са откраднати 10 лева

Сигнал за кражба от машина за кафе изясняват служители на Второ РУ - Русе.

Вчера около 16:30 часа на тел. 112 е постъпило обаждане за извършеното деяние. Екип на полицията е изпратен на адреса - магазин до блок на ул. "Братислава" в Русе.

Там униформените са установили жена, която обяснила, че стопанисва кафе автомат, монтиран от едната страна на магазина и малко по-рано са ѝ се обадили, че автоматът е повреден. Когато е отишла да види какво става с машината е разбрала, че решетката за поставяне на готовите напитки е махната и от касата на кафе автомата е извършена кражба на сумата от около 10.00 лева, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

По случая е започнато разследване като е заведено досъдебно производство за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари