Полицаи заловиха крадла в "Дружба" 3, обирала магазин посред нощ

4
Докато бягала, крадлата изхвърлила откраднати от магазина стоки, а впоследствие и липсата на сума от 130 лева от каса в търговския обект
Докато бягала, крадлата изхвърлила откраднати от магазина стоки, а впоследствие и липсата на сума от 130 лева от каса в търговския обект Снимка: ОДМВР, архив

Заловена е извършителка на кражба от магазин в Русе 

На 3 януари в  Русе в 02:45 часа, от мобилен патрул на охранителна фирма е сигнализирано, че след задействана аларма на охраняван от тях обект са заловили лице, извършило кражба. Според заявеното от охранителите те са установили жена в магазина в жк „Дружба 3“, между бл.44 и бл.45, тъкмо когато се измъквала от улей в долната част плъзгаща входна врата.

Жената побягнала, но е застигната и заловена. Изпратените на местопроизшествието полицаи са установили, че заловената е 24-годишна жена. Междувременно е изяснено, че докато е бягала е захвърлила откраднати от магазина стоки, а впоследствие и липсата на сума от 130 лв от каса в търговския обект.

По случая е започнато досъдебно производство по описа на Първо РУ, за престъпление по чл.195, ал.1, т.3 вр. чл.194 ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари