Почернена майка дари пари за лечението на 17 деца

2
Надя намери сили да дари 325 000 лева и надежда за живот, въпреки тежката загуба на дъщеря си Никол
Надя намери сили да дари 325 000 лева и надежда за живот, въпреки тежката загуба на дъщеря си Никол

Надя Костадинова​, майката на 15-годишната Никол от Велико Търново, която в началото на септември загуби битката с рака, дари 325 000 лв. на 17 тежко болни деца и младежи.

Парите бяха събрани от благотворителни кампании в цялата страна и чужбина за лечението на Никол, която бе диагностицирана със Сарком на Юинг, но за съжаление на 4 септември момичето издъхна в турска клиника. 

След като е разпределила парите, Надя Костадинова е закрила дарителската сметка на покойната си вече дъщеря. 

"Тъжно е когато животът на нашите деца е оценен на 10, 20, 100 хиляди евро, но благодарение на Вас, дарителите, ние дадохме надежда за по-добро "утре" на Ивето, Дани, Гого, Кали, Калоян, Никола, Марая, Вики, Цвети, Маги, Габи, Инес, Стилко, Данчо, Виви, Йоан и Ева. Скъпи деца, пожелаваме ви здраве и късмет. Колкото и да ви е трудно, посрещайте всичко с усмивка, защото: Усмивката може да скрие много неща: страх, болка, мъка... Но тя отразява едно нещо... СИЛА!", написа Надя Костадинова във Фейсбук. 

Майката на Никол благодари на всички дарители с добри сърца, които помогнаха за лечението на дъщеря й, което започна в България, а после продължи във Франция и Турция. За съжаление, без успех.

"Заровени в материалното, ние забравяме за малките, но толкова съществени неща в живота - усмивка, прегръдка, добро отношение, надежда. Забравяме, че най-важното нещо е здравето, защото без него нищо няма значение", написа още Костадинова.

Източник: Dir.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари