Пътят Русе - Бяла затворен за движение

2
В цяла Североизточна България зимата създаде големи затруднения
В цяла Североизточна България зимата създаде големи затруднения Снимка: Брягнюз

Областният управител на Русе доц. Стефко Бурджиев съобщи, че в областта има скъсани 52 електропровода и в подкрепа на аварийните екипи вече се е включило мобилното формирование на Военното поделение в Русе.

Директор на Дирекция "Обществен ред и сигурност" Спасимир Димитров заяви за БНТ, че част от населените места вече имат електрозахранване, като за останали работата продължава.

Усложнена е обстановката в Община Две могили. Всички населени места са без ток, няма връзка и с мобилния оператор, съобщи кметът Божидар Борисов. На много места е спряно и водоподаването.

Тежка е обстановката в Община Ветово. Всички пътища са затворени за движение заради снегонавяванията. Няма ток и хората в сградата на общината работят на агрегат, съобщи кметът Георги Георгиев. Той призова никой да не тръгва на път в момента.

Тежка е обстановката и в Община Бяла. От енергоразпределителното дружество са успели да пуснат тока единствено в кв. Гара Бяла и село Пейчиновци, съобщи кметът Димитър Славов. Пътят Русе-Бяла затворен за движение.

В цяла Североизточна България зимата създаде големи затруднения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари