Пацо Терасата отново се жалва, изкарва се чист като „момина сълза“

0
Причините за освобождаването ми са две – реваншизъм и зрелище, заяви отзованият консул
Причините за освобождаването ми са две – реваншизъм и зрелище, заяви отзованият консул Видео: NOVA

Причините за освобождаването ми са две – реваншизъм и зрелище. Реваншизъм на хората, срещу които ние работихме и запорирахме имущество. Очевидно те са близки до сегашната власт.

Така бившият шеф на КПКОНПИ, собственик на скандалната тераса и консул във Валенсия Пламен Георгиев обясни освобождаването си от поста пред Нова телевизия.

Той не пожела да каже кои са тези хора, защото бил „юрист“. „Появиха се скалъпени скандали с терасата, в които нямаше грам истина. Тук е момента да обясня, че моето назначение не е политическо. Такива назначения се правят по цял свят на хора, заемали такива позиции като мен. Глупав е мотива, с който ме махат. Втората причина е зрелище. Като няма хляб, в тези трудни времена, на хората им дай зрелище. Зная английски, руски и испански език. Отстраняването ми е неграмотно. Справял съм се повече от това, които се изисква.

Медиите бързо забравиха моето изказване, че Пеевски е най-чистият човек. А аз казах, че или е най-чистият, или има най-добрите адвокати. Ние направихме проверка въз основан на никакви документи от БОЕЦ. Събрах журналистите и казах, че въз основа на тези документи, които са ни предоставени, няма нищо. Ние можем да работим само и единствено въз основа на сигнал. Казах, че трябва да се разширят правомощията на службата.

Действително съм работил по разследване в митниците. Не ми е докладван разговор“, каза той, визирайки „Ало, Ваньо“. И допълни: „Такъв разговор не е имало в документите по делото. Не мога да разбера защо моето име се свързва с тази проверка, аз нямам нищо общо.

Съседът се къпе на свещ, понеже му тече вода. Явно навесът, който премахнах, е имал роля. Виждате, че хората, които си вършат работа, са неудобни за сегашната власт“, обясни той по адрес на арх. Влади Калинов.

Завърши оптимистично: „За мен варианти за робота има много. Вероятно няма да се прибера в България. Синът ми има изпити за средно образование. Докато довърши годината, трябва да съм тук до него. Има много варианти за мен и съпругата ми в Испания. Мога да се реализирам навсякъде“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Мунчо
    Абе Даскале, наглецът курназ го раздава. Не му вярвай. Мноооого му е вътрешно.
  • 0
    3
    daskal
    Човекът си живее живота. Апартаменти, тераси, мангизи, синчето - това, жената - онова... Дреме му на каскета. И както сам признава, не иска да вижда България. Такива са всичките - големи родолюбци, избрали за себе си и близките си чужди страни.
  • 2
    2
    Хахаха
    Гербо проста, не ти ли беше ясно че като падне главния тъпанар ще изгорите всичките? Или вие мислите че са ви назначили заради някакви специални лични качества извън партийната лоялност? Лапай сега.
  • 1
    1
    Мунчо
    Супер! Прав ти път, реализирай се другаде, не в България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари