Оставката на Борисов е само началото!

3
Докато мафията контролира прокуратурата всеки опит за реформи и справедливост е обречен
Докато мафията контролира прокуратурата всеки опит за реформи и справедливост е обречен

Оставката на Гешев е дори по-важна. Не трябва да спираме дори за секунда след оставката на Буда. Протести и блокади до постигане и на тази цел 

Успоредно с това - пред НС - Закон за Лустрацията, нов изборен Кодекс, Граждански служебен кабинет и тн. БОЕЦ обявихме своите цели и стъпки още преди месец и не правим компромиси.
Борисов е пътник. Съобщенията какво бил наредил на МВР са пълна глупост, отдавна Буда не контролира МВР и службите, той е просто марионетка на Пеевски и Доган.

Сега гражданите редим събитията и това дава своите резултати. Ние блокираме, а наглите ни следват и се заканват. Ние призоваваме хората за подкрепа и разкриваме плановете им, а те се чудят как да се справят и отложат края си. Доказваме, че сме по силни от мафията, а дебелите се гърчат и правят грешка след грешка.

Гешев трябва да бъде отстранен. Докато мафията контролира прокуратурата всеки опит за реформи и справедливост е обречен.

Ще продължим с протестите докато разчистим кочината и си осигурим честни и свободни избори. Без мутри, ченгета и мафиоти. И не се лъжете, нито БСП, ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание е алтернатива на ГЕРБ. Алтернатива не може да бъдат и Манолова, Слави, Копейкин, или тези, които са готови заедно с тях да се борят за властта. И лакмуса е само един - една година БОЕЦ бяхме на площадите срещу избора на Гешев, години преди това водим битката срещу мафията, която продължаваме и днес, а тези хора ги нямаше. Нито дума не обелиха срещу Гешев. Стояха и гледаха от страни, а сега се правят на борци срещу мафията.

Не ни трябва поредната подмяна и шепа алчни за власт хора да влязат в управлението, за да продължат грабежа на наш гръб. Не е решение да сменим един мафиотски клан с друг, едни некадърници и лицемери с други. Нужна ни е истинска промяна, а тя може да се осъществи само от честни, чисти, смели и способни хора. Има такива!

Продължаваме! Гражданите срещу мафията!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари