Георги Георгиев, БОЕЦ: Докато промяната спи мафията действа, наглите се окопитиха

0
Това са много подли, зли и брутални престъпници и ченгета. Гешев и мафията са готови на всичко, за да задържат каскета на поста му и да си гарантират недосегаемост
Това са много подли, зли и брутални престъпници и ченгета. Гешев и мафията са готови на всичко, за да задържат каскета на поста му и да си гарантират недосегаемост

ОЧАКВАМ скоро Гешев да почне да задържа герберски кметове, общински съветници и тн. Не за да им търси отговорност за откраднатите милиони, а за да се направи на "борец срещу корупцията"

 Пушилка и прах в очите на наивните. Така както се прави и на борец срещу руската агентура. Не помня вече колко "руски агенти" хвана прокуратурата. Да сте чули поне за един осъден, или с повдигнати обвинения? Глупости. Само поза, ПР и шум. Две години Цацаров и Гешев отказваха да разследват агентите на ГРУ, които отровиха Гебрев в столицата на България и ни разказваха вицове за марули и рукола. И ходеха при Чайка на обучение.

БОЕЦ предупредихме още през февруари какво ще се случи. Това са много подли, зли и брутални престъпници и ченгета. Гешев и мафията са готови на всичко, за да задържат каскета на поста му и да си гарантират недосегаемост и безнаказаност.

Така и десет години не виждаха корупцията в бандата на Борисов и ГЕРБ, но сега изведнъж ще прогледнат и ще започнат с показните и шумни арести и обвинения. Поредният напън на Гешев да се задържи на поста. Разбира се, нямат никакво намерение да ги вкарат в съда, накрая ще ги изперат, но в момента ще се направят на антикорупционери.

Помните ли как прокуратурата шумно обяви проверката срещу Цветанов за АпартаментГейт по сигнала на БОЕЦ и разследването на "Свободна Европа"? И след една година, като всичко утихна прокуратурата го изпра и оправда на всички инстанции. Сега ще е същото.

А Борисов и котерията му ще реват, че са репресирани и ще се правят на жертви. Дори ще твърдят, че "новите са се договорили с Гешев", за да компрометират правителството. Тези им усилия вече ще са пресилени защото правителството само си върши тази работа. Извън действията на МВР и МП не виждаме нищо от "нулевата толерантност и борба с корупцията". Дори Кошлуков си е още на поста и тайничко ни размахва среден пръст. Докато промяната спи зимен сън мафията действа. Наглите се окопитиха.

Не се връзвайте на гешевтарските номера. Това са си същите мръсни крадци и корумпета. Гешев трябва да бъде отстранен незабавно! Гражданите трябва да продължим тази битка!

Понеделник - 10.00 ч. - пред ВСС - ГЕШЕВ ВЪН!

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари