Оставиха за постоянно в ареста мъж, държал насила в къщата си жена и дете в Русе

0
Според обвинението безработният и неосъждан мъж повече от две денонощия държал семейството си заключено в едната стая на къщата
Според обвинението безработният и неосъждан мъж повече от две денонощия държал семейството си заключено в едната стая на къщата

Съдът в Русе остави за постоянно в ареста мъж, държал насила в къщата си жена и дете.

Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста 34-годишен мъж, обвинен, че държал насила в къщата си жената, с която живеел на семейни начала, и двегодишното им момиченце. Това съобщиха от Съдебната палата в Русе.

Определението на Окръжния съд, с което се потвърждава наложената от Районния съд мярка за неотклонение "задържане под стража" на Т.В., е окончателно.

Случаят е от края на миналия месец. Според обвинението безработният и неосъждан мъж повече от две денонощия държал семейството си заключено в едната стая на къщата, която обитавали в Русе, като им давал само по малко храна и памперси за детето.

Т.В. се укривал дълго време в дома си, за да не бъде арестуван от полицаите. Ако бъде признат за виновен, той може да получи от три до 12 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари