Орлин Дяков: Ние имаме уникални съграждани

1
Драматичният театър, Кукленият театър, и Русенска опера решихме всеки месец през 2021 г. да правим по едно безплатно представление като благодарност към публиката
Драматичният театър, Кукленият театър, и Русенска опера решихме всеки месец през 2021 г. да правим по едно безплатно представление като благодарност към публиката

Огромна благодарност, почит и уважение към русенската публика

С тези думи директорът на Русенския драматичен театър Орлин Дяков излезе на трибуната на Общинския съвет в Русе.

Общинският съветник направи уточнението, че говори не като политик, а като директор на културен институт. Изявлението му бе както от негово име, така и от името на директорите на Русенска опера Иван Кюркчиев и на Кукления театър Теменуга Хараланова, предаде Русе Медиа.

Дяков благодари на русенските зрители, че не са изоставили артистите и музикантите в пандемията, а са напълнили салоните и са дали кураж на трупите. Това е изненадало много и гостуващите театри, тъй като в другите градове няма такова явление.

„Ние имаме уникални съграждани, не можем да им се отблагодарим. Затова и Драматичният театър, и Кукленият театър, и Русенска опера решихме всеки месец през 2021 г. да правим по едно безплатно представление като благодарност към публиката, която ни подкрепи в тези трудни времена“, заяви Орлин Дяков.

Изявлението му посрещнато с аплодисменти от присъстващите на сесията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари