Ограничават достъпът до помещенията на РУО - Русе

0
Предприемане на мерки за предотвратяване разпространението на коронавируса (Covid19)
Предприемане на мерки за предотвратяване разпространението на коронавируса (Covid19)

Предвид необходимостта от предприемане на мерки за предотвратяване разпространението на коронавируса (Covid19) и за да гарантират Вашето здраве и здравето на служителите, се ограничава достъпът до помещенията на Регионално управление на образованието – Русе до второ нареждане.

За целта са предприети действия за изпълнение на дейността на Регионално управление на образованието – Русе по начин, минимизиращ личните контакти:

Потребителите на услугите на Регионално управление на образованието – Русе да използват всички технически възможности за заявяване и получаване на услугите по електронен път, както и чрез Системата за сигурно електронно връчване на Държавна агенция „Електронно управление” https://edelivery.egov.bg/.

Когато посещението на потребителите е неизбежно, срещите ще бъдат осъществявани при специфична организация. Задължително е потребителите също да носят защитни маски.Служителите на Регионално управление на образованието – Русе са на разположение и за консултации на посочените в сайта http://www.rio-ruse.org/ телефони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари