Арестуваха областен лидер на ГЕРБ

0
Георги Мараджиев е бил отведен от специални части с качулки
Георги Мараджиев е бил отведен от специални части с качулки

Георги Мараджиев е бил отведен от специални части с качулки

Полицията задържа областния координатор на ГЕРБ Пловдив Георги Мараджиев, съобщиха за Агенция Фокус от пресцентъра на партията в Пловдив.

И в момента Икономическа полиция и прокуратура са във фабриката му в град Стамболийски. Той е бил отведен от специални части с качулки.

Георги Мараджиев е кмет на Община Стамболийски. Встъпва в длъжност като кмет на 9 ноември 2015 година, а пред 2019 година е преизбран.

Преди да стане кмет на Стамболийски, Георги Мараджиев развива успешен частен бизнес с производство на полиетилен, който сега управлява синът му.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Кой ще утеши сега Бойко и Деси...
    Второ , аз не вярвам този координатор от ГЕРБ да е извършил лоши работи , защото ръководителите от най-високия етаж и надолу от тяхната партия са най-почтените хора в България ! Някой да е чувал за техни далавери , не е , нали.
  • 7
    4
    До 3
    Вярно е, колко назад ни върнаха, страшна деморализация ни докараха, щото да са големите "личности" и милиардери, а другите да мрат...Всичките от ГЕРБ на матрица могат да им повдигнат същите обвинения, те всичките крадат по една схема. В обвиненията само да сменят имената, адресите и сумите и на конвеир зад решетките или радикално да ги приключват на амбразурата.
  • 10
    3
    oooh
    Да ги окаушат до крак и да им саквестират всичкото крадено, банда нагли мошеници са всичките от тази партия !
  • 10
    2
    ...
    Егати свинските черва, местният феодал на Стамболийски. И с колко % са спечелили ГЕРБ в това градче - с 300% = градчето + околните села + "гласувалите" от гробищата в околията ?
  • 10
    1
    СС
    Само така. Браво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари