Няма повдигнато обвинение срещу кмета на община Стамболийски

0
След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса, сред които семейната фабрика на кмета и сградата на общината
След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса, сред които семейната фабрика на кмета и сградата на общината Снимка: Facebook

След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса, сред които семейната фабрика на кмета и сградата на общината

Няма повдигнато обвинение срещу кмета на община Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ след зрелищната акция в града. След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса, сред които семейната фабрика на кмета и сградата на общината.

Георги Мараджиев беше разпитван в полицейското управление. Той твърди, че подобна акция срещу него се провежда за трети път и е свързана с предстоящите избори.

"Ако един народен представител или гражданин с един сигнал успее да довлече в общината цялата полиция в Пловдив, това означава, че не живеем в правова държава, а сме се върнали в 80-те години", коментира кметът Мараджиев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

По думите на сина му - Рангел, двамата са били подложени на изключително грубо отношение.

"Един от цивилните служители си е позволил пред свидетели да каже: Като не знаете за кого да гласувате, другият път не с пушки, а не знам с какво ще влезем", разказа той.

"От Общинския съвет единодушно ще приемем декларация, с която осъждаме бруталните действия на полицията", категоричен бе председателят Стоян Богданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Твоето Име
    Да бе, горкичкия. Света вода ненапита.....Значи полицията действа, прави нещо..там арести, обиски и прочее, и после хоп, я прокуратурата, я съда - "а, няма проблеми, хорицата са невинни"....мдааа, не реформа, ами изтърбушване на институциите им трябва. Естествено от "господин депутата" гледащ девсвено, не смъркащ нищо евтино, няма ка да се очаква да предприеме подобно действи - изтърбушването имам предвид. А това няма да стане, защото колкото и да се пенявят от ПП, ДБ, ДайБЪ и прочее, те не са там за това. Те не искат да променят нищо, просто искат да подменят. Едни смукачи и крадци, да бъдат подменени с други смукачи и крадци, и спора е; кой е най послушен от гледна точка на Ивропътъ и на Щатите...Идилия направо. Да ти се дослуша Моцарт, дето ти звучи като пръдня.(Виж "Хиподил").
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари