Новата "любовна история" е между Виктор Орбан и Чък Норис

0
Екшън звездата се срещна с Орбан по време на неотдавнашното си посещение в Будапеща
Екшън звездата се срещна с Орбан по време на неотдавнашното си посещение в Будапеща

Забравете за Владимир Путин и Стивън Сийгал, на хоризонта изгря звездата на друг, също толкова интересен политико-актьорски тандем. Новата "любовна история" е между Виктор Орбан и Чък Норис.

Тази седмица унгарският премиер Виктор Орбан публикува видео, в което той представя работата на унгарските антитерористични служби не на друг, а на самия Чък Норис.

Екшън звездата се срещна с Орбан по време на неотдавнашното си посещение в Будапеща, когато сърдечно го поздрави със здрава прегръдка.

"Четох толкова много за теб, имам чувството, че вече те познавам", казва във видеото Чък Норис, който по време на визитата си беше придружаван от своята съпруга Гена О'Келли.

По-късно Орбан споделя с американеца, че "90% от коментарите за мен са отрицателни … либералите ме мразят".

В отговор на това Норис казва: "Ти си като [американският президент Доналд] Тръмп", а Орбан отвръща: "Даже малко повече от това!"

Норис, който е благочестив християнин, написа на страницата си във Facebook, че е пристигнал в страната по покана на унгарската баптистка църква.

През годините 78-годишният екшън герой си спечели много фенове и последователи в източноевропейската страна. Дори името му бе събрало най-висок брой гласове в онлайн анкета от 2006 г., в която се търсеше име на нов мост над река Дунав

Орбан, също се определя като вярващ, който следва християнските ценности и същевременно е голям фен на американския президент Доналд Тръмп и това личи в политиката, която води.

Откакто популистката дясна партия "Фидес" застана на чело на страната през 2010 г. Орбан постоянно е критикуван за репресиите срещу демократичните институции, като нападките и недоволството срещу него нарастват с всяка изминала година.

"В най-общи линии аз съм уличен боец, не идвам от елита", казва още Орбан, който бе приет в Оксфордския университет със стипендия, финансирана от унгарско-американския милиардер филантроп Джордж Сорос, по когото днес Орбан не спира да плюе.

Във видеото министър-председателят кани лично Норис да се срещне с отдела за борба с тероризма на страната, който Орбан описва като "най-елитната и способна част за защита на хората".

Сцената отрязва на Норис и Орбан, наблюдавайки как мъжете в бойните части на войската се борят, размахват канални камбани и изпълняват нападение. На дисплея се иска от Norris да отбележи: "Виждал съм тренировки по целия свят и това е най-добрата демонстрация — най-добрата, която съм виждал."

"Приятели завинаги", отбелязва О'Келли, докато гледа как съпругът ѝ благодари на Орбан за екскурзията.

През август Владимир Путин назначи актьора Стивън Сегал за "специален представител" на американо-руските хуманитарни връзки. Сегал, който стана руски гражданин през 2016 г., е близък приятел на руския президент и присъства на церемонията му по встъпване в длъжност през май.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари