Николай Слатински: Поведението на Слави е дезертьорство

0
Все се надявах, че шансът да има Промяна е над всякакво его
Все се надявах, че шансът да има Промяна е над всякакво его Снимка: БГНЕС / Архив

Не възнамерявам да споря, всеки си има мнение и ако не е баба Ванга, може само да предполага какво ще последва

Аз направо си заявявам моето лично и никого неангажиращо мнение – това на шоумена днес е дезертьорство. Можеше да опита. И би могъл да каже – аз опитах! Поне опитах!

Тогава щяхме да видим как той разбира структурата и състава на правителството, на кои и на какви хора ще залага.

Иначе си остава котка в черен чувал, която не е доказала, че може да лови мишки и даже не се знае дали е жива и доколко е жива, а дали е жива и доколко е жива, можехме да разберем само ако се развърже чувалът.

И кога шоуменът разбра, че суверенът е разпоредил да не може да се състави правителство?

Днес ли? И ако не е днес, то защо мълча като комунист на разпит три седмици?

Не можеше ли да заяви това на 4 април или поне на 14 април?

Защо загуби толкова време и надежди на България!?

Това, което пиша тук го има и на моя сайт. Така аз съм се подписал с две ръце под всяка своя дума.

Ако искате да видите какво съм казал, на сайта ми има търсачка. Ще го откриете лесно там, за да не се ровите във ФБ.

Когато му дойде времето да видим какво се е случило след днешното дезертьорство на шоумена, аз мога да напомня какво съм написал. И то ще бъде, че решението на шоумена има тежки последици. И никой не е в състояние да ме убеди в противното. И не се опитвайте да го правите, особено пък назидателно на моята стена.

За мен е абсолютно наивно да се строят надежди, че новите избори ще дадат коренно различен резултат. Не съм баба Ванга, но допускам, че ББ и МВРО ще качат своите резултати, а каките ще изпаднат от парламента. Разбира се, няма да се изненадам, ако на тях сега се даде третия мандат, защото да се даде той на БСП и ДПС е абсолютно погрешно, а ДБ няма да приеме, според скромното ми лично мнение, мандата. И тогава предложилата Пеевски ще предложи правителство, някога и мравките в 36-то Народно събрание предложиха правителство, че тя ли няма да го направи! Все пак е жена, а при толкова женчовци, дето само се правят на мачовци, но не им стиска, жена е за предпочитане.

Промяната имаше два шанса – два опита за съставяне на правителство.

Логичното беше това да направи втората по сила парламентарна група.

Вчера дадох идея как тя да направи това.

Поредното мое скромно и никого не ангажиращо мнение.

Но ще си призная, никога не съм вярвал и грам на шоумена. Както ви казах, още през 2003 година бях анализирал феномена, наречен „Страната на Бойко и Слави“.

Ние продължаваме да живеем в нея.

Не съм чак такъв наивник, но все се надявах, че шансът да има Промяна е над всякакво его. Че този шанс може да вдъхнови дори Има такъв народ. Но как може да се вдъхнови за политически подвиг нещо, което няма визия, няма стратегия, няма програма, няма план, няма една-единствена дума, която да показва тяхното политическо лице.

Те са опаковка без политическо съдържание. И сами не си дават сметка, че са продукт на Стакувото. Те са духовни деца на Злото, което ще се върне с черен джип във властта. По моето скромно мнение.

Пък дано не се окажа прав.

Какво ли не бих дал да не се окажа прав!

Ала се опасявам, че даже на мен ми е бедна фантазията колко прав съм бил днес, когато ми е мъчно, че профукахме такъв шанс да пуснем Злото да оттече в отходната яма на Историята и да започнем начисто, да заживеем нормално, да си върнем културното поведение и да си отдъхнем, че Злото вече ще спи под камък. Даже не под камък, а под грамада от камъни, натрупани от нас с решимост никога повече да не пропиляваме по такъв грозен, арогантен, невъзпитан и безскрупулен начин цяло десетилетие на България…

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари