Николай Слатински: ИТН направиха анормално количество откровени глупости!

0
Толкова глупава първа сила не сме имали!
Толкова глупава първа сила не сме имали! Снимка: БГНЕС

ИТН направиха анормално количество откровени глупости. Това е неподлежащ на обжалване факт. Толкова глупава първа сила не сме имали!

Но може да се каже и още нещо. А то е, че е добре дето ИТН нанизаха за кратко време толкова безумия. Защото с тях и зад тях се скриха цяла серия от грешки на останалите политически играчи. Включително и на тези, на които симпатизирам.

Първа грешка - да не показваш и доказваш, че много ясно осъзнаваш - разделителната линия изобщо не е днес (и) с БСП, а само и единствено, единствено и само с ГЕРБ!!!! ГЕРБ са злото, Злото с голяма буква!

Втора грешка - да се държиш сякаш имаш 120 депутати или поне 100, но със сигурност 80, а най-малкото 60. Като ги нямаш, значи търсиш партньори и правиш разумни компромиси, обединявайки се около 10 приоритети, а не отказваш диалога нито принципно, нито по принцип.

Трета грешка - допускаш рецидиви на едно съсипало някога СДС мислене - кинжалското: Да сме си малко, но да сме си ние - по-по-най-демократите от всички земни кълбета, а който не е с нас е против нас!

Четвърта грешка - да не заявиш нито веднъж смело, категорично, ясно и недвусмислено Дайте третия мандат на нас! Така само улесняваш президента да действа като бесепар, само позволяваш на ИТН да демонстрира идеологическа чистота, и само създаваш възможност на ББ да се киска като зловещ Мефистофел в шепите си...

Неволно чух след мача на ЦСКА с чехите един футболист с червена фланелка да казва Имах чувството за дежа вю! Това момче ми се издигна в очите!! Знае такива думи и ги употребява на място!!!

Е, аз постоянно тези дни имах чувството за дежа вю. И си го казвам честно и почтено, пряко и право в очите.

Хубавото е, че този път съм обикновен гражданин и редови безпартиен. Затова сега не мога да бъда отлюспен...

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари