Николай Нанков: Ние сме хора с морал

0
Основната ни цел е справедливостта да възтържествува
Основната ни цел е справедливостта да възтържествува Видео: NOVA

Николай Нанков заяви гордо, че министрите, подали оставка, били хора с морал.

Ако премиерът Бойко Борисов не беше им поискал оставките, щеше ли да хвърлят оставки от морална гледна точка? На всички ни е ясно, че отговорът е НЕ. 

За какъв морал става дума и кого искат да заблудят тези хрантутници на днешната власт. Понякога е по-добре да замълчиш, отколкото да говориш глупости.

Освен вътрешният и регионалният министър, с поста си се разделя и колегата им от транспортното ведомство.

Министрите на вътрешните работи Валентин Радев и на регионалното развитие Николай Нанков заявиха, че са подали оставките си, защото поемат политическата отговорност за трагедията край Своге. В петък стана ясно, че поста си освобождава и транспортния министър Ивайло Московски, предава NOVA.

„Така се прави по белия свят, така постъпваме и в ГЕРБ. Очевидно министерствата ни не са били в състояние да ни предпазят от тази трагедия”, заяви Радев. И подчерта, че не са се оттеглили веднага след катастрофата, защото искали да предадат цялата необходима информация на следствието и прокуратурата.

„Ние сме хора с морал. Основната ни цел е справедливостта максимално бързо да възтържествува. Съдействахме, съдействаме и ще съдействаме, за да може следствието да приключи по възможно най-обективния начин”, коментира от своя страна регионалният министър Николай Нанков.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари