Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Некомпетентността на Мобилмед!

7

"Аз съм майка на 5 годишно дете от Русе. Често ми се е налагало в почивни дни или късно вечер да водя дъщеря си в АПИМПГП Мобилмед ООД.

След почти всеки преглед, който минава доста грубо, се е случвало диагнозата да е грешна или лекарствата изписани на детето ми да не са за нейната възраст. Веднъж отказаха в аптеката да ми дадат предписаното в рецептата за толкова малко дете.

Последният случай е от снощи (08.05.2016 г.) в 20:00 часа водя дъщеря ми защото и се беше забил кърлеж на гръбчето. Една сестра излезе и ни повика да влезем, след което преди да почне манипулацията ме уведоми, че ваденето на кърлеж струва 15 лв и попита дали ще платя. Аз потвърдих. Извади големи пинсети и започна да дърпа кърлежа, който тя махна на два пъти, от което аз разбирам че го е скъсала.

Сестрата почна да ми обяснява, че всичко е извадено и ще направи компрес с Йодасепт.

Аз поглеждам и виждам, че се вижда още от кърлежа и и казвам , че не е изваден и има дори краче. Тя го дръпна и каза "Ето готово сега няма. Ако не ми вярвате може да обърнем кожичката на детето, но не ви го препоръчвам ще е много болезнено за нея".

Вече се бях ядосала доста, платих и си тръгнах. В къщи се консултирах по телефона с една позната медицинска сестра и със стерилна игла поровихме и извадихме хобота на кърлежа, който беше останал. А това е най-опасната част и предизвиква Лаймска болест.

Този случай преля чашата на простотията и некомпетентността на тези касапи в Мобилмед."

Автор: Лилия Иванова
(Автор: Лилия Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари