Недоносени близнаци се родиха по време на урагана

0

Във Флорида, двойка отпразнува появата на бял свят на близнаците си, момче и момиче, които се родиха в четвъртък, когато урагана Матю върлува по атлантическото крайбрежие.

Антъни и Джесика Полстър, от Джаксънвил, Флорида, решили по време на бурята и да минат на контролен преглед при лекуващият си лекар в Баптиският медицински център на Джаксънвил. Но по време на рутинната проверка в четвъртък сутринта медиците съобщили на Джесика, че макар, все още да е в 35-та седмица от бременността си, бебетата са на път да се родят, съобщи ABC News, сподели БЛИЦ.

"Изобщо не бях подготвен", разказва Антъни Полстър.

Полстър, който работи като треньор по лека атлетика в Джаксънвил, споделя, че набързо подкарал колата към дома им, за да подготви къщата за бурята и за да опакова необходимият багаж за съпругата си , както и да изпрати кучето при съседите. "По това време, вече започваше да вали", спомня си той.

В болницата, медиците преценили, че за Джесика Полстър, ще е по-безопасно да роди, чрез цезарово сечение, тъй като и двете бебета били застанали в седалищна позиция.

"Харпър е роден в 17:25, а Джей Пи е роден в 17:26,", казва щастливия татко Антъни. Макар, че и двете бебета, са били в добро здравословно състояние, са били откарани в неонатологично интензивно отделение, тъй като са родени доста преди термина.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари