Не съм европейка, Българка съм и не желая повече да съм толерантна!

15
Европа се завзема отвътре, избиват ни като овце, а ние пропагандираме толерантност…
Европа се завзема отвътре, избиват ни като овце, а ние пропагандираме толерантност…

Заливат ни с информация, показват ни жестокостта, слушаме и недоумяваме!

"Драги политици от ЕС и българския парламент, спите ли? Само вие ли не виждате и не чувате, че Европа се завзема отвътре, избиват ни като овце, а ние пропагандираме толерантност… Не мога да съм толерантна, трябва да съм отговорна, защото след себе си оставям поколение, което искам да живее добре без страх и мъка.

Защо госпожа Меркел  съвсем умишлено си вкара автогол в последната минута  като напълни Европа с горки бежанци, след като беше ясно, че това ще отприщи кутията на Пандора. Защо няма бежанци в богатите мюсюлмански държави, защо … В момента единственото нещо, което българските политици трябва да направят НЕЗАБАВНО, е да екстрадират всички бежанци, да затворят границите със строг контрол! Какво трябва да се случи, за да започнат политиците да водят адекватна политика в интерес на гражданите си?

Днес „Ислямска държава“ формира фронт срещу Запада по подобие на антиимпериализма по време на Студената война. Само че в в момента войната е много гореща, защото се сражаваме в различни региони, но и срещу тероризма. Това е извънредно опасно, защото в очите на мюсюлманите вече не става въпрос за терористи, а за антиимпериалистическо движение. Това трябва да избегнем, защото тогава религията се превръща в политическа идеология.

Всяка толерантност трябва да има граници, а нашите паднаха под натиска на ЕС ! Не съм европейка, БЪЛГАРКА съм и не желая повече да съм толерантна, съжалявам за случващото се. В Изтока наистина има и невинни, но нека САЩ да си поемат отговорността за „демокрацията“, която налагат чрез оръжие и се бъркат постоянно там, където не им е работа с претекст за демокрация, а всъщност с петролни амбиции!

Това е явен геноцид над Европа и народите, които живеят тук!"

Коментар: Петя Василева

Източник: webnovinar.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари