Не е нужно да съм ужасен гей, за да ми обърнат внимание!

0
Сега клиповете ми имат милиони гледания и без перуките и високите токчета, споделя фолк певеца Азис
Сега клиповете ми имат милиони гледания и без перуките и високите токчета, споделя фолк певеца Азис

"Имам нужда от хора, които да разбират музиката ми и посланията в нея, но не бих искал да карам никой да ме харесва. Имам си достатъчно хора, моят таргет е огромен. Не вярвам и че някой може да ме хареса от днес за утре".

Това каза в сутрешния в ефира на Нова телевизия фолк певецът Васил Боянов- Азис.

"Вярвам, че със своята популярност съм длъжен да направя всичко възможно за търпимостта между различните хора. Ясно е, че не можем да живеем заедно, нека поне се търпим, да не се избиваме", подчерта изпълнителят.

"Надявам се светът да утихне", добави той. "Музиката обединява. Това е най-хубавото ми качество - че мога да обединявам хора, които харесват различна музика", заяви Азис.

Той уточни, че идеята за клипа на "Мотел", който предизвика много коментари, е негова. Азис посочи, че не разбира показността на гей парада. "Аз бях ужасен гей, но остарях и разбрах, че не е нужно да съм ужасен гей, за да ми обърнат внимание. Сега клиповете ми имат милиони гледания и без перуките и високите токчета", заяви изпълнителят.

"Ако Бог е направил своя хор от певци и музиканти, аз съм солистът в него. Имам дарбата да докосвам душите на хората, да ги карам с гласа си да танцуват и плачат едновременно".

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари