Азис: Нямам право да се омъжа, кой, по дяволите, ще ме наследи?

0
Аз имам потомство, но ако нямаш?, попита певецът
Аз имам потомство, но ако нямаш?, попита певецът Видео: bTV

Аз имам потомство, но ако нямаш?, попита певецът

Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изтече животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката.“ Това каза поп фолк певецът Азис.

За сравнение той дава броя гледания в YouTube на неговия хит „Сен Тропе“ и хита Like a Virgin на Мадона. Резултатите са категорични - 115 милиона на 142 милиона за нашето момче.

Той обясни, че има голям комплекс, който е свързан с мястото, в което се е родил.

Срам ме е като кажа, че съм от България в чужбина и хората правят крачка назад. Там имат ужасна представа за страната ни“, казва Азис, цитиран от bTV.

Той добавя, че се е чувствал нежелан и неразбран заради произхода си. А една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.

Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там“, каза певецът.

Азис определи цената, която е платил за успеха, като твърде висока.

Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях“, каза още звездата.

Азис разказа и как пътят към успеха е била главната му цел.

Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант“, сподели поп фолк певецът.

Азис си спомни и как малко преди да почине е дошло най-важното признание в живота му: „Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката.“

Накрая той казва и че в живота има на кого да казва „хабиби“ и че има 3 деца. Обожава бебета и кучета.

"За разкриването на всички полове и за браковете между тях съм", обяви Азис. "Ето, аз сега нямам право да се омъжа - кой, по дяволите, ще ме наследи, попита артистът. Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил, продължи той. Аз имам потомство, но ако нямаш?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    русенец
    Какво се притесняваш, просто си роди дете и без да си омъжен. То ще те наследи!:) Бе нещо много станахте педалите, че и права започнахте да искате. Това трябва много бързо и драстично да се промени! Ама как да стане с тази цена на метана?
  • -578
    1
    До Хазиссс
    Педерастите в Булгаристан НЕ СЕ наследяват. Милионите остават за Държавата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари