Над 2 бона пръсна Кобилкина само за ден в Москва

0

Сексоложката се черпи в ресторанта на прословутата опера.

 

Наталия Кобилкина пръсна 2500 лева само за ден в Москва. Сексоложката прелетя до руската столица и се върна веднага, като успя да съвмести работата с удоволствието.

След като участва в международен лекционен терапевтичен курс, тя се потопи в магичния свят на прословутия балет по музика на Сергей Прокофиев "Иван Грозни", игран в Болшой театър.

Мястото на Кобилкина бе на първи балкон, непосредствено до главната сцена, като цената на билета там надхвърля 450 лева. В продължение на 2 часа и 20 минути сексоложката не смъкваше очи от невероятния Михаил Лобухин, превъплътил се в образа на Иван Грозни, и примабалерината на Болшой театър Светлана Захарова, която играе жената на царя Анастасия.

Преди представлението в компанията на две приятелки и привлекателен млад мъж семейният терапевт се подкрепи с невероятни деликатеси и пи отлежало италианско вино в прескъпия ресторант на световноизвестния оперен театър.

След спектакъла, представящ нещастната любов на царя и загубата на любимата му след съзаклятие срещу него, компанията се разходи. Приятелите се потопиха в прекрасно украсения за руския празник Масленица център на Москва и се позабавлява с танцуващите на Червения площад хора.

Проверка на "България Днес" показа, че за тези два дни престои в руската столица сексоложката е похарчила над 2500 лева. Кобилкина не се притеснява за скъпите удоволствия, които си позволява, тъй като освен приходите й от печелившата й работа като терапевт след броени месеци ще се венчае за богатия гръцки бизнесмен Такис Дретакис.

От думите на Наталия става ясно, че тя е изключително щастлива и е намерила най-прекрасния мъж на света.

Малко след прибирането си в България сексоложката организира и парти в столично заведение, където се събраха десетки нейни почитатели и на по чаша вино направиха масова терапия.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари