Може пък поредният Месия да е по-добър от предходния

0
Особено когато една "силна" жена е до него. За Манолова ми е думата
Особено когато една "силна" жена е до него. За Манолова ми е думата

Чета едни сополиви благодарности за Слави, че им бил дал това и онова.

Хубаво. Касово шоу, добър маркетинг и още по-добър мърчъндайз. Отлично сработен оркестър/бенд, подплатен с кръшни гърли (рап индустрията отдавна е открила candy shop-a като средство за продажба на едро).

Но нищо повече.

Най-вече самият Трифонов трябва да благодари на медийната конюнктура за това, че не позволи (съзнателно или не е друг въпрос) други подобни Late Show да се появят на екран. И това не е защото няма други кадърни, освен него. Просто не бе допуснато да се появят. Нито Маестрото, нито Гъмзата или Илия са единствени и неповторими на инструментите си, нито пък единствен Сиромахов има достъп до шегите във Фейсбук. Просто две десетилетия медийния така наречен пазар не понечи да създаде нещо алтернативно, а 2-3 обещаващи начала бяха свалени бързо-бързо от екран.

Ето за това Трифонов трябва да благодари на политическите и рекламни благодетели на медиите у нас.

А като политик мисля, че рекламното лице на приватизационния фонд "Златен лев" се е доказал, преди да е започнал дори да се изявява. Иска му се на него и на екипа му да възпроизведат Бепе Грило или дори Зеленский. Но освен искане се иска и... Как да го кажа? Гледал съм шоу на Грило. Всичко казано и направено беше с интелект. Много повече интелект от демонстрирания в актьорската вечер. Но, млъкни сърце.

Да видим.

Може пък поредният Месия да е по-добър от предходния. Особено когато една "силна" жена е до него. За Манолова ми е думата.

Асен Генов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари