Татяна Дончева: Състоянието на Трифонов не е добро

21
Мога да си извадя изводи за състоянието му от това, което видях на записа по "7/8-и", заяви Дончева
Мога да си извадя изводи за състоянието му от това, което видях на записа по "7/8-и", заяви Дончева Видео: btv

"Аз мога да си извадя изводи за състоянието на Трифонов от това, което видях на записа. Имайки предвид, че “7/8-и“ имат най-добрите гримьори, то мога да заключа, че състоянието му не е добро."

Така Татяна Дончева от Изправи се.БГ! Ние идваме! коментира пред bTV възможността Слави Трифонов да участва активно в политиката. По думите ѝ той ще отстъпи на своите хора в парламентарната група и това ще бъде водещо в преговорите за съставянето на нов кабинет.

Според Татяна Дончева не е важен разговорът дали Слави Трифонов ще е водещ фактор, а как ще протекат консултациите в парламента. Тя не за пръв път настоя, че връщането на парламентаризма трябва да е първостепенно.

Смятам, че трябва да сме разумни, че изваждането на професионали ще ни спести много главоболия“, коментира още тя в предаването „Лице в лице“.

Дончева смята, че ИТН са показали воля за преговори с т.нар. партии на протеста и това е добър знак.

Темата за мястото на прокуратурата се очертава като един от най-важните в 46-ия парламент, чието официално откриване е утре.

Преди Татяна Дончева Филип Станев коментира по bTV, че ИТН и Демократична България имат еднакво виждане по този въпрос. Самата Дончева обърна внимание, че темата за изваждането на прокуратурата от съдебната власт надделява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари