Мост в Конго се срути докато му режат лентата за откриването

10
Събитието предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медии
Събитието предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медии Снимка: Twitter

Събитието предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медии

Нов мост в Демократична република Конго не издържа напрежението и се срути точно по време на церемонията по отрязване на лентичката му, с която трябваше да бъде открит. Събитието в Централна Африка предизвика хаос на място и бурни възмущения в социалните медии, съобщи африканската агенция Kamma Press, цитирана от OFFNews.

Представители на конгоанските власти се събрали за официалното откриване на пасарелка, която трябвало да замени стар мост, който през влажния сезон бил заливан или се чупел. Кадри, разпространени в социалните мрежи в Африка показват как официалните лица се насочват към червената лента в средата на моста за да я прережат и, в момента, в който правителствен служител се кани да открие съоръжението, то рухва във водата.

Благодарение на бързата реакция на охраната никой от официалните лица не е пострадал в момента на инцидента. Според местните медии случаят е станал близо до Киншаса. Мостът е бил построен от неправителствена организация, чийто представител е жената във видеото, участваща в прерязването на лентата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    ДИЗЕЛ ЦЕНТЪР
    https://commonrail.bg/remontinjektori/
  • 3
    8
    местния шаман
    Е това не се случваше по времето на Бойко Борисов
  • 2
    7
    daskal
    Съдейки дори само по парапета, мостът е проектиран от местния шаман и е строен с желязо втора употреба от контейнерите с хранителни помощи.
  • 8
    6
    кой
    Някой прилъгал маймуните, които го крепят с банани и мостът паднал.
  • 10
    5
    Само да питам:
    Да не би строителството на този мост да е извършено от ГЕРБерастка фирма, с консултант хидроинженер от ДПС и по идеен проект на ПП?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари