Шлеп се удари в мост над река Арканзас в щата Оклахома

0
Няма пострадали хора
Няма пострадали хора

Няма пострадали хора

Шлеп се удари в мост над река Арканзас в щата Оклахома в Средния запад на САЩ, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местната полиция.

Това е вторият подобен инцидент в страната тази седмица, предава БТА. Мостът "Франсис Скот Кий" над река Патапско в град Балтимор в североизточния щата Мериленд, се срути във вторник рано сутринта, след като бе ударен от товарен кораб. Смята, че са загинали шестима души - строителни работници.

При новия инцидент няма пострадали хора. Магистрала 59, която започва от границата с Канада и стига до тази с Мексико, обаче е била затворена южно от Салисо около 13:25 ч. вчера следобед (20:25 ч. българско време).

Трафикът е пренасочван. Мостът ще остане затворен, докато не бъде проверен.

Причината за инцидента засега не е установена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари