Младежи откраднаха два телевизора от апартамент в Русе

5
Тримата младежи занесли "плячката" в заложна къща на улица "П. Д. Петков"
Тримата младежи занесли "плячката" в заложна къща на улица "П. Д. Петков"

Тримата младежи занесли "плячката" в заложна къща на улица "П. Д. Петков"

На 5 септември около 06:50 часа. на тел 112 е получен сигнал за установена кражба от жилище на булевард "Липник" в Русе.

Според потърпевшия стопанин, в апартамента му е било проникнато за времето от 19:30 часа на 2 септември до към 06:45 часа на 5 септември, след отключване на входната врата. От дома му липсвали два телевизора от 40 инча, съобщиха от МВР - Русе.

Сигналът е бил документиран от служители на Второ РУ и по случая е започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство.

При последвалите незабавни действия от страна на полицията, откраднатите вещи са открити в заложна къща на улица "П. Д. Петков" в Русе и са установени извършителите на деянието - трима младежи на възраст 18, 19 и 20 години.

Работата по досъдебното производство продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 21
    1
    Архитекта
    Русе не е лош град за живеене, но се пренасели от хора, които не са точно културни, интелигентни, възпитани във духа на ренесансова Европа. Пренаселен, прашен , граничен, транзитен. И най важното, въпреки , че е на 5-то място по население във България , Русе остава със един от най-ниските стандарти на живот и със най-ниските доходи за България, за Европа не говорим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари