Мира Баджева: Третият кабинет на Борисов вече не съществува

1
Това правителство вече е паднало
Това правителство вече е паднало Снимка: Кадър от 7/8 ТВ

"Борисов вече не може да продължи да бъде премиер".

Това каза Мира Баджева в предаването „Студио Хъ” по 7/8 ТВ.

"Това правителство вече е паднало. Остава да изгледаме последната финална част от филма, защото не искат да си тръгнат толкова бързо и толкова лесно по обясними причини", обясни Баджева.

"Борисов вече не може да продължи да бъде премиер, по никакъв начин не си представям да се върне някой ден, въпреки че има възкръсвания, твърде е амортизиран. Третият кабинет на Борисов на практика вече не съществува. ГЕРБ без Борисов също не си го представям, сигурно биха продължили да съществуват с друг водач или друго лице, защото той си представя да си остане вътре и да дърпа конците в някакъв момент като Доган. По-скоро като НДС без царя, ще се разпадне ГЕРБ, на много парчета", допълни журналистката.

"Борисов копира модела на Симеон Сакскобургготски. Не бих казала, че Борисов има страст към властта, но не си представям да живее по друг начин, защото животът му за нищо не става без тази власт. Казваше в момент на откровение, че живее сам, като куче, че няма приятели. Аз вярвам в тези неща, той се ожени за властта, само това изпълва живота на този човек, и не си представя без нея как ще продължи да живее. Преди хората го обичаха, но сега от всеобщ любимец, ще се превърне в най-омразен човек", допълни Мира Баджева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари