ГЕРБ и Борисов пак не разбрали - ние не сме джипкова република

2
Джипко продължи да се "кара" на хората от екран и след това се чуди защото над 75 процента не могат да го траят
Джипко продължи да се "кара" на хората от екран и след това се чуди защото над 75 процента не могат да го траят

ГЕРБ и Борисов пак не разбрали - ние сме парламентарна, не пресконферентна, още по-малко джипкова република. Там се дават отчетите и отговорите.

Джипко продължи да се "кара" на хората от екран и след това се чуди защото над 75 процента не могат да го траят. Действително не разбира че работи срещу себе си е срещу ГЕРБ.

Новата тактика е самоубийствена - те не носили отговорност за изпълнителната власт, а кабинетът е техен!? Ще предлагат кабинет. Отказват да внеса проекта за актуализация на закона за бюджета.

Има конституция, господа. Отговорността на министрите и премиера не е до гласуване на оставката им, а до идването на нов кабинет. При изпълнителната власт има непрескъсваемост. И като отказват да управляват се самозастрелват.

Ананиев щял да балансира бюджета до края на месец април, като по чудо. А това са селски хитрости, след като основните данъчни приходи са през този месец. След това другите да плащат за ангажиментите на Джипко.

Ами историята с 10 години връщане назад за период на комисията по проверка. Те си мислят, че ще я блокират с казуси, а тя може да си избере само няколко. Примерно да разследва защо Делян Добрев не остави поредния анекс към договора за Белене да изтече, а го прекрати едностранно само три дни преди крайния срок и така ни стовари милиард и 200 милиони неустойки по арбитражното дело, в което именно това прекратяване изигра ключова роля.

Или Борисов как нареди на Красимир Първанов да заобиколи Трайков и да подпише поредния анекс с който се удължи пак този договор.

Комисията сама решава с какво да се занимава, нали?

Без някаква доза самокритичност, без да разберат че с действията са отвратили България, ще ни разделят и може да стигнем да сблъсъци.. Включително с говоренето за преврат.

Май следва да очакваме Борисов да си тръгне като Тръмп с наш "6 януари" и призив за щурм на властта. Да опита. Само да опита.

Борисов няма да отиде в сряда в Парламента.

Това че възстановяват НОЩ само говори за тоталното им объркване.

Илюзията е че след като си бил толкова години на власт само ти можеш и знаеш.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари