Микробус хлътна в изкоп на ВиК - Русе

3
Инцидентът е станал тази сутрин в района на бл.119 в жк „Чародейка“
Инцидентът е станал тази сутрин в района на бл.119 в жк „Чародейка“ Видео: Русе Медиа

Микробус „Форд“ се заклещи в изкоп на ВиК в Русе.

Инцидентът е станал тази сутрин в района на бл.119 в жк „Чародейка“. Товарният микробус е предприел престрояване за ляв завой, когато предницата му хлътва в изкопа, информира Русе Медиа.

Въпреки че мястото е насипано с фракция, се е получило слягане. Именно затова при подобни ремонти не се асфалтира веднага, а се изчаква, припомнят специалисти.

Шофьорът се е опитал да излезе от пропадането, но не е успял. В резултат превозното средство е останало в средата на кръстовището. Това създаде затруднения за преминаване на останалите автомобили в час пик.

Малко по-късно работниците на обекта насипаха допълнително с каменна фракция изкопа и го изравниха. Бе извикана и полиция, която да констатира инцидента, а микробусът бе избутан от пътя.

Работниците обезопасиха мястото със сигнализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ВиК
    Във ВиК всичко е ужасно зле. защото такива са им управителите. Като се почне от Савов и се стигне до началничката на отчетничките Пенева.
  • 6
    2
    Разкопки, хаос в Русе!
    Когато безпланово и без никаква техническа мисъл се копае в града с този воден цикъл, такъв е резултата! Излизаш сутринта с колата в улицата, а след един час се връщаш в същата улица, тя вече е преградена и гледаш ВиК-ато с багера сякаш копаят биткойни ... Питаш се тия криптовалута ли търсят, акъла си ли или дипломата на шефа си?
  • 12
    1
    аааа
    това са некадърните и безхаберни служители на ВИК и ремонта им е същия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари