Фирмата, която ще ремонтира "Дунав мост", набира работници

3
Канят търсещи работа лица на среща с работодателя
Канят търсещи работа лица на среща с работодателя Снимка: Dunavmost

Канят търсещи работа лица на среща с работодателя

Фирма „ГБС –Инфраструктурно строителство” АД, която ще извършва ремонта на Дунав мост, набира работници, съобщават от Бюрото по труда в Русе.

От там канят търсещи работа лица на среща с работодателя на 24.04.2024 / сряда / от 10:00 ч. в сградата на Дирекция „Бюро по труда“ – Русе, намираща се на ул.“Кап.л-т Евстати Винаров“ №10.

Обявени са следните позиции:

– ЗАВАРЧИК -ЧЕЛНО ЗАВАРЯВАНЕ СЪС ЗАВАРЪЧЕН ПИСТОЛЕТ И ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН – / СРЕДНО ОБР., ПРАВОСПОСОБНОСТ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ / ,ШОФ. КАТ „ В”

ЗАПЛАТА ОТ 3200 ЛВ / БРУТО/ , 200 ЛВ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА , ДЗО

– МОНТАЖНИК НА СТОМАНОБЕТОННИ ПЪТНИ ПАНЕЛИ, ШОФ. КАТ „ В”АНЕЛИ,КОРНИЗНИ ПАНЕЛИ, МОСТОВИ ПАРАПЕТ – СРЕДНО ОБР. ,

ЗАПЛАТА ОТ 3200 ЛВ / БРУТО/ , 200 ЛВ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА , ДЗО

– ТЕХНИЧЕСКИ РЪКОВОДИТЕЛ СТРОИТЕЛСТВО, ВИСШЕ ОБР. / СТРОИТЕЛСТВО , ГЕОДЕЗИЯ / ;СРЕДНО /СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК/ , КОМП. УМЕНИЯ, ШОФ. КАТ „ В”

ЗАПЛАТА ОТ 3000 ЛВ / БРУТО/ , 200 ЛВ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА , ДЗО

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    до 4
    "Главбулгарстрой" имат филиал и в Русе. Интересно защо са участвали не с него, а с централата си. Тези другари са от тъмно червените другари. Уф, аман, бе! Едно време чакахме 45 години и не дочакахме времето, когато от гората ще престанат да прииждат активни борци против фашизъЪма. Сега сигурно трябва да минат 200 години за да си отидат червените фирми. То не, че има други в бУЛГАРИСТАН!
  • 6
    4
    ГБС –Инфраструктурно...
    ГБС –Инфраструктурно строителство е голяма фирма с 220 000 000 лв оборот за 2022г. и 500 работника, но е от София. Има различни собственици, както и държавата България.
  • 9
    3
    daskal
    Това някаква шега ли е? Как печелят поръчка и тръгват да правят ремонт и то на голям трансграничен мост, при положение, че нямат работници? Да не стане така, че утре да вадят "специалистите" от дъното на реката? Или винкели да падат върху калите.
  • 12
    2
    Русенец
    Интересно,няма работници,няма инженери,от София дотук-ще п.аша луди пари за командировъчни и как по дяволите е спечелила търга???
  • 16
    1
    фена на Путин
    Интересно, печели поръчка, но няма работници !?! Сега ако никой не се наеме, няма да има ремонт ли ? 3 хил лв. бруто за висше, геодезия, строителен техник.... че той след данъците по-далеко от лозето си няма да отиде на почивка. Колко трябва да си изпаднал, че да приемеш такава оферта и колко трябва да си нагъл за да я публикуваш.?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари