Кръстовището на Пантеона пропада след изкопите на ВиК

4
Русенец подаде във Фейсбук пореден сигнал за некадърно изпълнени ремонти от страна на ВиК - Русе
Русенец подаде във Фейсбук пореден сигнал за некадърно изпълнени ремонти от страна на ВиК - Русе Снимка: Facebook

Русенец подаде във Фейсбук пореден сигнал за некадърно изпълнени ремонти от страна на ВиК - Русе

Във фейсбук групата "Сигнали към Общината" русенец публикува снимка от плачевното състояние на кръстовището на Пантеона, където има пресен изкоп. Проблемите с водния цикъл на ВиК - Русе продължават и очевидно се задълбочават при първите пролетни дъждове.

Русенци са принудени да шофират на слалом по възлови кръстовища и булеварди поради стеснените участъци, неасфалтираните изкопи и новозапочнати ремонти. Кметският пълномощник Владимир Димитров отговаря на сигнала: "Здравейте. Обадил съм се да попълнят изкопа там, както и на Муткурова и още няколко места, които видях."

Русенци обаче негодуват, че само със запълване на изкопа не става, защото по време на дъжд пръстта става на кал и изкопите продължават да са опасни. Коментиращи дават примери за подобни места срещу Автогарата и на Охлюва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    20
    Бай Ставри
    Пенчо,ади идвай!
  • 9
    19
    хм
    Всички фирми изпълнители по водния цикъл си имат имена. Всички фрими на масата. Хората да знаят кой не си върши задълженията, а спечели нашите пари!!!!
  • 5
    18
    Русенец
    Къде са сега онези, които гласуваха новият заем, да доплащат на изпълнителните фирми? Къде сте, господа? Харесва ли ви за какво ще изплащаме заем?
  • 4
    17
    Русенец
    До адаша от коментар 6: Ясно е, кой как печели търга, но ще е по-справедливо, щом една фирма е спечелила търга за изпълнител, то конкурентната фирма да прави надзора.
  • 11
    16
    Свободен
    Малката Виена вече ще е малката Венеция. Пенчо,, не се занимавай с глупости да правиш влакчета до центъра, а пускай гондоли. Хем туризма ще се развива, хем таксиметърджиите ще имат пак работа,че с коли вече не става. За летището съм съгласен,че е важно. Все пак всички русенци трябва да отлетим в чужбина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари