Менда Стоянова пристигна на разпит в ГД "Национална полиция"

0
Тя бе привикана още през януари, когато бе разпитан и бившия финансов министър Владислав Горанов, но заради боледуване от COVID-19 явяването ѝ се отложи
Тя бе привикана още през януари, когато бе разпитан и бившия финансов министър Владислав Горанов, но заради боледуване от COVID-19 явяването ѝ се отложи Снимка: БНТ, стоп кадър

На разпит в Главна дирекция “Национална полиция” пристигна Менда Стоянова

Тя бе привикана още през януари, когато бе разпитан и бившия финансов министър Владислав Горанов, но заради боледуване от COVID-19 явяването ѝ се отложи, припомни  FROG NEWS

Вероятно Менда Стоянова ще отговаря на въпросите по сигнала на Гражданско сдружение “БОЕЦ” за кюлчетата и пачките, които се виждат на снимките с бившия премиер Бойко Борисов, и връзката им с разкритията на бившия хазартен бос Васил Божков, който твърди, че е давал подкупи.

67 милиона лева рекет са отишли към Борисов, Горанов и Стоянова, твърди Божков, а в замяна те са разпънали политически чадър над бизнеса му. Прокуратурата обяви, че е разпитвала Борисов, Горанов и Стоянова, но не стана ясно какво ги е питала и те какво са отговорили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Ха ха ха
    Алоооо раздавачите на присъди, да питам, аджеба като ги беше страх преди от Бойко "светците" Цветан Василев и Васил Божков дето са "невинни и целите в бяло", защо не се върнат сега в България и да се явят пред съда и да свидетелстват. Дамаджаната Рашков ше ги пази, ако наистина имат доказателства срещу Борисов да ги представят. Тъкмо ще кажат на кого и какви рушвети са давали и за какво. Ама не виждам да са се засилили към БГ. Що ли?
  • 3
    2
    Съдията
    Всички калинки от ОПГ ГРОБ в кауша начело с Тиквата крадлива барселонска!
  • 1
    1
    Аман
    Ебете я тая противна лелка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари