Онуй съвсем е изгубило връзката с действителността

1
Борисов изглежда като невръстно детенце учуден, че законите могат да важат и за него
Борисов изглежда като невръстно детенце учуден, че законите могат да важат и за него Снимка: bTV, стоп кадър

Хубаво е....крякането на настъпени жаби сред феновете на Онуй е музика за ушите ми

 Явно още много пари има останали в черната партийна каса на гербоидните, та да плащат за оплаквачки /напомня ми обичай от древна Елада, когато на погребения, когато на родата не й е много мъчно, наема професионални оплаквачки да вият покрай ковчега, така че да се запази приличие пред обществото/.

Онуй е дълбоко възмутено, че е повикано на разпит. Явно не счита, че всички в България са равни и той, като всеки един от нас, може да бъде повикан за обяснения и разпит. Някак си нямам спомен да сме го избирали за бог, за светец или за недосегаем от законите. Изглежда като невръстно детенце учуден, че законите могат да важат и за него. Ти да видиш!

Гербоидната сган вие на умряло и се опитва да реанимира политическия труп. Естествено, докато свършат парите, след това ще си намерят друг кумир.

Още по-интересно ми стана, че са обвинили присъстваща журналистка за руски агент на руското посолство на Решетников. Доколкото знам, Решетников не се обича особено с Путин и не представлява руското посолство. Това за обща култура на гербоидните. Ми подготвяйте се, бе! Излагате се брутално. Например можехте да обвините журналистката, че е лично пратена от Путин да отрепе Онуй пред очите им. Или, пази Боже, да предаде искане Онуй да си върне парите, които не си заработи, като забави едни тръби! Пък и май много не са проучили ситуацията, ми ако е фенка на Нахални, настъпиха либерастката мотика!

Като обобщение: Моля Хюстън/Козяк да обясни на Онуй, че е време да се приземи на планетата- майка, че от много хвърчене в космоса е изгубило връзката. А, и току-виж се сблъскало с новите българо-северно-македонски астронавти!

Елена Гунчева

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари