Мъж загина в зверска катастрофа на пътя София - Бургас

0
Шофьорът се е врязал в ТИР, спътничката му е в тежко състояние, но е контактна
Шофьорът се е врязал в ТИР, спътничката му е в тежко състояние, но е контактна Видео: Нова телевизия

Пътят София - Бургас даде втора жертва само няколко часа сред първата, предаде БГНЕС.

Мъж загина в зверска катастрофа край град Николаево около 1:20 часа тази нощ.

Той се врязал с автомобила си в тежкотоварен камион. Според шофьора на камиона загиналият въобще не е реагирал, а директно се забил в ремаркето. С него е пътувала съпругата му, която е в тежко състояние, но е контактна. Тя обяснила, че се прибирали от морето и най-вероятно съпругът й е заспал зад волана. Колата е с пловдивска регистрация

Пътят бе отново затворен за няколко часа, което стана буквално минути, след като бе отворен след предишен инцидент със загинал пешеходец.

При него млада двойка от Горна Оряховица прегази с колата си мъж на пътя край село. Дъбово на път към родният град. Според свидетели мъжът е бил в неадекватно състояние доста време преди инцидента. Обикалял е по пътното платно и се пречкал на колите. За зла участ точно при разминаване с друг автомобил младежите връхлетели върху мъжа.

Ударът е бил толкова неочакван и мигновен, че в първият момент младежите са помислили, че им е изкочило животно на пътя. Успяват да спрат само на метри от инцидента и с ужас установяват, че е човек, а не животно. Веднага звънят на спешният телефон, но пристигналата на място линейка установява смъртта на мъжа. Няколко часа подбалканският път София - Бургас остана затворен заради инцидента.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари