Мъж опира нож в гърлото на русенка, минувачи я спасяват

0
Безпризорни кучета се изпречили пред автомобила на жената, тя слязла да ги разгони, но била нападната от непознат мъж
Безпризорни кучета се изпречили пред автомобила на жената, тя слязла да ги разгони, но била нападната от непознат мъж Снимка: Shutterstock

Истински криминален екшън се разиграва вчера сутринта в квартал "Дружба" в Русе

Вчера около 07:45 часа в Първо РУ е постъпил сигнал за извършено престъпление в района на бул. "Гоце Делчев" където е била нападната жена. Към адреса веднага са изпратени екипи на полицията. На място е било изяснено, че потърпевша от въпросното деяние е станала 36-годишна русенка.

Жената разказала, че движейки се с колата си в посока ул."Седма", пътят ѝ бил препречен от безпризорни кучета и решила да отбие вдясно на пътното платно. Тъй като животните не се отместили, тя слязла от автомобила, за да ги изгони и в този момент към нея се приближил непознат мъж, който я хванал за яката на якето, извадил от джоба си нож и го насочил към шията й.

В това време на помощ ѝ се притекли двама случайни минувачи, които станали свидетели на случващото се. Те успели да издърпат нападателя и да го задържат на място до пристигане на полицейските служители.

Установена е самоличността на извършителя – 64-годишен мъж от Русе. Той е бил отведен в полицията и е предприето документиране на престъплението, като е образувано бързо производство с по чл. 144, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари