Мъж е приет в болница с прободни рани след скандал в Разградско

5
Причина за спречкването се оказала извънбрачна връзка на пострадалия с дъщерята на нападателя
Причина за спречкването се оказала извънбрачна връзка на пострадалия с дъщерята на нападателя Снимка: Dunavmost / Архив

Причина за спречкването се оказала извънбрачна връзка на пострадалия с дъщерята на нападателя

Сигнал за мъж с прободни рани е получен в Спешна помощ в Исперих на Коледа. Това съобщиха от полицията в Разград. В хода на предприетите оперативни действия е установено, че около 15:30 часа в междублоково пространство в ж.к. „Васил Априлов“ е възникнало спречкване между пострадалия и трима други.

Лек автомобил „Фолксваген Шаран“, управляван от 45-годишен мъж от дуловското село Окорш, в който потърпевшия се возел, спрял на паркинг.

В този момент до тях спрял „Опел Зафира“, управляван от 60-годишен мъж от село Печеница и пътуващи в колата 53-годишния му брат със 17-годишния си син. Скарването между мъжете прераснало в сбиване, при което 53-годишният от Печеница нанесъл четири порезни рани – три в стомаха и една в подбедрицата на 45-годишния от Окорш.

Причина за спречкването се оказала извънбрачна връзка на 31-годишната му дъщеря с пострадалия. Намушканият е откаран в болница в Русе в стабилно състояние.

Извършителят е задържан в Районното управление в Исперих. По случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Ддфф
    Това не го правят и племената в джунглата!
  • 3
    2
    не е мой проблем
    дойдат ли праазници ,народа са утрепва . фанал съм занаятъ ,предпочитам да работя като дойдат тия дати ,те тия дет празнуват даже и набожни не са .....
  • 12
    1
    Даммм,
    Поредните цигано-турски неволи...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари