Мая Манолова: Протегнали сме ръка към формациите на протеста, вратата е отворена за ИТН

0
Още две формации влизат в коалицията – Земеделски народен съюз и Движението на непартийните кандидати, обясни лидерът на "Изправи се БГ"
Още две формации влизат в коалицията – Земеделски народен съюз и Движението на непартийните кандидати, обясни лидерът на "Изправи се БГ"

Внасяме 5000 подписа, с които ще регистрираме коалицията за предстоящите парламентарни избори.

Това заяви Мая Манолова, която днес внесе документите за регистрация на "Изправи се БГ" за парламентарните избори през ноември. Формацията ще подкрепи кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, предава NOVA.

"Ние сме формацията, която е най-близко до хората и се занимава с проблемите на българските граждани. Ще се стремим към по-висок резултат на следващите избори, защото показахме, че сме силна и ефективна парламентарна група”, заяви Манолова и припомни, че на ИБГНИ се дължи увеличаването на пенсиите и доходите за майчинство през втората година.

Още две формации влизат в коалицията – Земеделски народен съюз и Движението на непартийните кандидати.

Протегнали сме ръка към формациите на протеста, към „Продължаваме Промяната” и "Демократична България". Врата остава отворена за „Има такъв народ”. Тяхно решение е дали ще се присъединят към мнозинството на Почтените и дали ще застанат зад създаването на правителство на промяната. Не искам да влизам в ролята на предлагач, ние ще се присъединим към мнозинството на Почтените. Вероятно това ще се случи другата седмица”, каза още Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари