Мара Отварачката не е подписала предбрачен договор

0
Фолкзвездата Мария тушира слуховете, че чака тлъсто обезщетение
Фолкзвездата Мария тушира слуховете, че чака тлъсто обезщетение

Фолкзвездата Мария тушира слуховете, че се е разделила с милионерския син Християн Гущеров и чака тлъсто обезщетение от предбрачния си договор.

Миньончето и бизнесменът си казаха „да” преди година и още тогава в медийното пространство се тиражира вестта, че тя ще получи милион евро, ако разводът е иницииран от съпруга й.

„Изобщо няма такова нещо!”, отсече с насмешка пред bliasak.bg певицата.

„Това предложение съм го чакала наистина много дълго време. Мисля, че Хриси също дълго време набираше скорост, но пък в момента, в който ми предложи, държеше нещата да се случат изключително бързо. Дори получих роклята си само 8 дни преди сватбата. Беше нещо страшно. Всичко трябваше да се случи светкавично. Още повече че организацията се случваше през декември, когато почти никой не работи заради празниците. От цялата тази суматоха онова, което ние искахме, беше да се забавляваме и да изживеем този момент. Идеята за предбрачен договор дори не е съществувала. И към днешна дата мога да кажа, че никога не сме коментирали въпроса”, изповяда се изпълнителката на „Тик-так”.

Мария определя Християн като „спасител” за нея и детето й. С пламването на искрата между тях тя решила да замрази временно кариерата си и да се отдаде на дъщеря си Марая и на любовта. С помощта на Гущеров тя продължила да снима клипове, с което си спестила и санкции от „Пайнер”. Мария признава още, че фамилията, която върти бизнес със застраховане, хотели и ресторанти, е пожелала да я включи във фирмата като съдружник още на втората година от връзката й с Християн.

„Никога не са ме блазнили тези неща. В предишния ми брак също беше така. Тръгнах си от Митко с един сак дрехи и с цялата отговорност за дъщеря ни. Ако някой е решил да направи нещо за мен и детето ми, не е необходим нито брак, нито подпис. И обратно… ако някой е решил да ти вземе всичко, има много начини да го направи”, категорична е заралийката.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари