Людмил Аяров се е прострелял

0
Камелия е прободена с нож три пъти, последният е попаднал в сърцето и белия дроб
Камелия е прободена с нож три пъти, последният е попаднал в сърцето и белия дроб Видео: Novini.bg

Образувано е досъдебно производство по член 115 за убийството на 37-годишна жена.

Това каза на брифинг ръководителят на Софийска окръжна прокуратура  Наталия Николова по повод вчерашното убийство в Ботевград, предаде Novini.bg.

Извършени са множество процесуално-следствени действия - оглед на местопрестъплението, разпит на свидетели, съдебно-медицинска експертиза. От събраните доказателства можем да направим извод, че се касае за убийство, извършено от ревност. Жертвата има три прободни рани с нож. По тялото ѝ няма следи от борба. Убитата е намушкана три пъти – в дясната част на гръдния кош, в областта на шията и отстрани на гръдния кош, като третият удар е бил смъртоносен. Пронизан е изцяло белият дроб и лявата камера на сърцето. 2-3 минути след последния удар жертвата е починала. Посоката на ударите е рязко отгоре надолу и леко назад, заяви Николова.

Предстоят още следствени действия, ще бъде направен допълнителен оглед на шивашкото ателие, пред което е извършено убийството, както и на автомобили, добави тя.

В по-късен етап от експерти е установен адресът на двойката и е намерен мъртъв съпругът на убитата жена. При влизането вратата е била заключена. По първоначални данни смъртта е настъпила от огнестрелно оръжие, като нападателят е поставил цевта на оръжието в устата си и е произвел изстрел, разкри ръководителят на Софийска окръжна прокуратура.

Децата не са станали свидетел на убийството. Едно от тях се е разхождало из квартала и е видяло майка си, паднала пред ателието след убийството, уточни Наталия Николова.

От ОДМВР - София поясниха, че мъжът е притежавал законно две ловни пушки с доста сериозен заряд. Пушките са закупени през 2017 година, като тогава е издадено и разрешителното за оръжие.

Полицаите проникнали в помещението с помощта на робот, управляван от служителите на отряда за борба с тероризъм, тъй като се предполагало, че е много вероятно мъжът да е въоръжен.

Установено е въпросното лице с прострелна рана в главата. Открито е и оръжието на убийството, заявиха още от ОДМВР - София.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари