Камелия сама се е обадила за помощ преди да издъхне от раните си

0
Полицията с подробности за убийството в Ботевград
Полицията с подробности за убийството в Ботевград Видео: Канал 3

Пореден тежък криминален инцидент в страната.

Жена на 37 години бе убита от съпруга си насред улицата в Ботевград. Той е 42-годишен - от Ботевград, и в момента се издирва, съобщават от пресцентъра на МВР.

Към 17:30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. "Васил Левски" в Ботевград. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена. По първоначални данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на съпругата си при битов скандал, поясняват от МВР.

Предприети са полицейски действия за издирване на заподозряния, както и процесуално-следствени действия на мястото на извършеното престъпление.

Градът на практика е блокиран, като полиция е разположена на всички изходи на града. По информация на Канал 3 сигнал до 112 подала самата жертва преди да издъхне от раните си.

На брифинг на полицията бе обявено, че името на жертва е Камелия Минева. Тя има две деца. Работи като шивачка. Скандалът със съпруга ѝ започнал на работното ѝ място, но се пренесъл пред обекта, където тя е починала. От МВР поясниха, че извършителят вероятно е избягал с автомобил. Въпросната кола е установена.

Мъжът има криминални прояви. През последния месец не са подавани данни и сигнали от едното или другото лице.

Това е поредното убийство, за което от МВР съобщават само в последните няколко дни. Днес стана ясно, че вчера е открито прободено тяло в парк в Стара Загора. Също вчера психичноболен уби баща си в Петрич, а през уикенда е намерена пребита до смърт жена в Харманли.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари