Лиляна Павлова се нареди на опашка

0

Широки усмивки и трепетно вълнение.

Това се четеше по лицата на хората, наредили се на дълга опашка, за да влезнат под купола на цирк "Балкански" и да се насладят на премиерата на новото шоу на трупата. Снощи под купола се събраха изпълнители от осем държави с най-атрактивните си номера в грандиозното шоу „Европа под брезентовото небе на цирк Балкански", пише Блиц.

Сред търпеливо чакащите имаше и познати лица – бившата министърка Лиляна Павлова и журналистът Сашо Диков. Малки и големи се наредиха на не по-малка опашка, за да се щракнат с тях и да ги поздравят. Павлова с широка усмивка размени и няколко думи със създателя на цирк „Балкански“ академик Александър Балкански.

Малко след 19:30 часа зрелището започна. Така за 17-а поредна година легендарната завеса на цирка се вдигна за публиката. За момент зрителите се почувстваха като на светлинно шоу. Това стана благодарение на Мариана Кортни от Великобритания. След нейното изпълнение магията бе пълна. Заредиха се все по-атрактивни номера. Дресурата на котки и норки зарадва най-малките, които с жив интерес следяха какво са научени да правят животинчетата.

Своя дебют в цирка направи и малката Мария Балканска, която смело яздеше малко пони, което също смая с номерата си на манежа.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари