Крайно омерзена съм от русенската общественост!

6
Молете се мили хора, молете се ден и нощ, да имате здрави деца, но не забравяйте, че никой не е застрахован!
Молете се мили хора, молете се ден и нощ, да имате здрави деца, но не забравяйте, че никой не е застрахован! Снимка: Русе Медиа

БЯСНА СЪМ ! Крайно омерзена съм от русенската общественост!

Лично присъствах на събитието на ТЕКЕТО и съм крайно, безкрайно разочарована от русенци! Едва 50-60 човека се бяхме събрали да подкрепи това сърцато момче, което с бори за една благородна кауза! Днес Теодор Цветков плува 10 км с една ръка - дясната е вързана за тялото му. Удивително е!

Целта на този, бих казала, мазохистичен и до известна степен болезнен за гледане акт, е да се съберат средства за плувен комплекс, където децата на Фондация" Александър Русев" да продължат да развиват двигателните си способности. Можем да пушим цигари от 5 лв, може да пием по 2 кафета на ден, може да даваме по чалгаджийници по 20-30 лв за вход, но няма , няма да подкрепим с присъствие и няма да дадем и пет лева за благородното дело на тия двама ВЕЛИКИ МЪЖЕ!!

Молете се мили хора, молете се ден и нощ, да имате здрави деца, но не забравяйте, че никой не е застрахован!

Едно невинно подхлъзване по стълбите, един удар от кола, когато пресичаме пешеходната пътека, един удар от надрусан и пиян човек управляващ автомобил, може да ни доведе до състояние на пълна инвалидност нас и нашите деца.... И тогава , когато не дай Боже се случи нещо с вас или вашите деца... ГОРКО ВИ!

Тогава ще се сети за този ден, за делото на тия двама мъже, за благотворителната кауза и дано нещо трепне във вас, дано нещо се обърне във вашата душа и решите макар и със закъснение да подкрепите тези огромни сърца и тия доблестни мъже!

Защото те го заслужават, както и всички деца с увреждания и хора инвалиди! ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН!

ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА ТИЯ МЪЖЕ!

Е. Костадинова 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари